Camping, Polen

Campa på Polska Rivieran

Nu har planeringen börjat för sommarens campingresa. Efter förra årets resa till Gardasjön, så blickar vi nu mot Polen, nämligen Leba och Sopot. Vi planerar att vara borta i två veckor och spendera en vecka på varje ort.

Campar på Stockens Camping och under grillningsförbudet fick vi reda på efteråt!

Vi väljer att åka från Karlskrona till Gdynia. Då vi tar färjan tidigt på morgonen så måste vi också ha en övernattning, helst nära hamnen i Karlskrona. Nytt för i år är att våra småhundar skall med (Bibbi, Shelly och Lattjo). Om man åker med hund så måste man boka en hytt så vi har bokat en för alla tre hundar. Våra chaufförer och hundar kan ta igen sig under resan!

Göteborg-Karlskrona-Sopot-Leba

Planeringen innebär också att vaccinera våra hunder inför resan. Vi har bokat tid för democh också fått tips på att ta med avmasknings- och fästningsmedel med oss och att ge dem det innan hemfärd.

Chillar i husvagnen

Första veckan skall vi vara i Sopot och även göra dagsturer till både Gdansk och Gdynia. Det blir mat, bad och shopping. Den andra veckan så kommer vi vara i Leba då våra tonåringar skall delta på ett ridläger i en vecka. Då får vi en barnfri vecka men är även till hands om något skulle hända.

Har någon några tips om norra Polen så lämna gärna det som kommentar!